#Schoolmuziek


Met laagdrempelige en meteen te gebruiken tips en ideetjes bieden wij een antwoord op jouw muzikale schoolvraag.  
Je kan er dus meteen mee aan de slag!


Wij organiseren graag jouw pedagogische studiedag rond de muzikale lijn in jouw school of organisatie.  Ook bieden we ondersteuning in het omgaan met de verschillende doelen en handleidingen en kunnen we samen enkele belangrijke keuzes maken.  Wanneer jouw school nood heeft aan een opfrissing van enkele muzikale basisvaardigheden kunnen deze ook tijdens een studiedag aan bod komen.  Dan brengen we graag enkele praktische voorbeelden mee en proberen we op echte instrumenten en bijhorende muzikale tools allerlei uit.


Het uitwerken van een schoolfeest, een jaarproject of een klasoptreden vergt veel van een schoolteam.  Daarom ondersteunen wij dit soort activiteiten graag met onze muzikale ideeën en handige tips.  Wij oefenen graag een optreden met elke klas of werken een muzikaal schoolverhaal uit.  Zelfs tijdens het feest kan je op onze muzikale ondersteuning rekenen aan de omroepinstallatie of bij het uitvoeren van een muzikaal toonmoment.


Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden om muzikaal aan de slag te gaan binnen jouw school.
Twijfel dus zeker niet om zelf iets voor te stellen! 

#Schoolmuziek aanvragen of bespreken?

Stuur een mailtje naar info@fabrikmuzik.be en stel je vraag.
Wij contacteren je zo snel mogelijk en maken dan concrete afspraken!

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie. Klik op Ok om onze pagina alsnog te bezoeken.

OK